Playback-app Dubsmash is grote hit in Nederland

Dubsmash
Dubsmash is de nieuwe hype in Nederland. Met de app film je jezelf terwijl je allerlei beroemde quotes uit films en internetvdieo’s playbackt.

De app staat nog maar een paar dagen in de App Store en heeft nu al de tweede plek weten te bemachtigen in de ‘Top Gratis’. Hoe kan het ook anders als je Whatsapp, social media en selfies combineert met viral internetvideo’s en beroemde filmquotes.

Nederlandse quotes
Het leuke aan de internationale app is dat er ook tal van Nederlandse quotes in te vinden zijn. Zo is er een speciale categorie met ‘Internetgekkies’ (“What? no money!?”) met onder meer quotes uit fragmenten van Lucky TV. Door de enorme database is er voor iedere situatie wel een passende quote te bedenken, die je na hem op te nemen gemakkelijk met je vrienden deelt.

Een stuk leuker dan een normaal soundboard dus, omdat je er je eigen draai aan kunt geven door de beroemde zin te playbacken. Dit vergt wat oefening, maar kan een komische wending aan een doorsnee Whatsappgesprek geven. Probeer Dubsmash zelf via deze link voor iOS en hier voor Android. Ga er dus maar vanuit dat je gesprekken er in de nabije toekomst zo uit komen te zien:

[gv data=”sJzl2rph-ek”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *