Playboy deelt snoeiharde klap uit aan Mark Zuckerberg

Auteur: , Geen reacties
Playboy deelt snoeiharde klap uit aan Mark Zuckerberg

Suck it up boy!

De nachtmerrie die Facebook CEO Mark Zuckerberg vorige week had, dreigt werkelijkheid te worden. Beroemdheden die massaal afscheid nemen van zijn sociale platform en hier een lawine effect mee creƫren.

Het begon allemaal met een tweet van de mede-oprichter van Whatsapp. Het is tijd om Facebook te verwijderen, aldus Brian Acton. Het zorgde voor online onrust, maar vooralsnog werden er geen harde maatregelen genomen. Totdat Elon Musk zijn ballen op tafel gooide. Hij verwijderde Tesla, SpaceX en Solar City van Facebook.

Kort daarna werd het weer stil, tot vandaag. Playboy heeft namelijk bekendgemaakt de Facebook-pagina te gaan verwijderen. Daarnaast kent Playboy tig subpagina’s van alle landen waar het blad actief is. Miljoenen ‘likes’ gaan hierdoor verloren, maar daar lijkt Playboy zich niets van aan te trekken.

Dat er nu opnieuw een gigant afscheid neemt van Facebook is een harde klap in het gezicht van Zuckerberg. Is Facebook echt ten dode opgeschreven? Het is afwachten wat andere bedrijven gaan doen na de actie van Elon Musk en Playboy.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).