Playboy werkt aan cryptocurrency portemonnee

Playboy werkt aan cryptocurrency portemonnee
Nog even en je komt met Bitcoins aan je trekken.

Ben je iemand die het niet erg vindt om te betalen om mensen seks te zien hebben? Dan ben je bij Playboy aan het juiste adres. Voor dergelijk ‘vermakelijk en smakelijk’ genot kun je momenteel alleen met je creditcard betalen (misschien heeft Playboy nog meer betaalopties als iDeal of PayPal, maar dat zou ik niet weten). Nog even en je kunt ook met cryptovaluta als Bitcoin bij het seksbedrijf terecht om naar je favoriete adult entertainment te kijken.

Playboy Enterprises heeft bekend gemaakt dat het momenteel een eigen cryptocurrency wallet ontwikkelt. Gebruikers kunnen hier hun eigen cryptomunten aan toevoegen om seksvideo’s en andere online content te bekijken. Playboy hoopt dat de cryptoportemonnee voor het einde van het jaar beschikbaar is voor al haar klanten.

De populariteit van cryptovaluta -of “alternatieve betaalmethoden” zoals de Chief Commercial Officer Reena Patel het zo fraai uitdrukt- is voor Playboy de belangrijkste reden om de cryptowallet te introduceren. Het is de belangrijkste beslissing sinds het bedrijf in 2015 besloot om niet langer naaktfoto’s in haar magazine te publiceren, dat al sinds 1953 bestaat. “Je bent slechts één click verwijderd van iedere denkbare sekshandeling die je maar kunt voorstellen”, zo zei Playboy destijds.

Naast Bitcoins kun je ook Vice Industrie Tokens aan de cryptowallet toevoegen. Dat is een gedecentraliseerde blockchain waarmee ‘filmregisseurs’ geld kunnen verdienen met hun content door geile mannen en vrouwen naar hun seksvideo’s te laten kijken. Een soort van YouTube-partnerprogramma, maar dan voor seksvideo’s.

Bitcoins kopen

Als je een goed moment zoekt om Bitcoins te kopen, dan is nu het het tijdstip om in te stappen. Woensdag maakte Google bekend advertenties over cryptomunten vanaf juni te verbannen. Wat daarop volgde was een schrikreactie van Bitcoin-eigenaren. Vlak na de bekendmaking van het nieuws zakte de koers in van de bekendste cryptomunt. Een uur na de aankondiging was de koers ongeveer met 10 procent onderuit gegaan naar 8.200 dollar. Gelukkig voor Bitcoin-eigenaren komt hij daarmee niet in de buurt van de grote crash in februari. Toen kostte de Bitcoin tijdelijk minder dan 6.000 dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *