PlayStation 4-controller krijgt een accessoire

PlayStation 4-controller krijgt een accessoire
Op de valreep.

Je zou misschien verwachten dat ze bij Sony alle aandacht hebben gevestigd op de nieuwe PlayStation 5. Nu helemaal omdat Microsoft de volgende generatie Xbox inmiddels heeft aangekondigd. Dat mag misschien zo zijn, maar dat betekent niet dat Sony de PlayStation 4 is vergeten.

Het Japanse techbedrijf heeft namelijk een accessoire voor de DualShock 4-controller aangekondigd. Het gaat hier om de Back Button Attachment. Dit zijn twee extra knoppen die je op de achterkant van de controller installeert. Met deze extra knoppen kun je een game nog uitgebreider bedienen.

Sony heeft geen specifieke toegewezen aan de twee knoppen. Het staat spelers vrij om ze te configureren. Er zijn tot 16 verschillende keuzes mogelijk. Je kunt enkel kiezen voor knoppen die al te vinden zijn op de DualShock 4. Het is dan ook meer een aanvulling dan om echt iets nieuws.

De Back Button Attachment heeft een OLED-scherm en ziet er wat dat betreft fraai uit. Je kunt de accessoire in de video hieronder bekijken. Het extraatje gaat 30 euro kosten en is vanaf 14 februari verkrijgbaar.

[gv data=”3FNOKSwkg5U”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *