Playstation 4 krijgt permanente prijsverlaging in Benelux

Auteur: , 3 Reacties
PlayStation 4

De prijsverlaging die je wist dat zou komen is eindelijk hier.

Jup, onze hardop denkende speculatie over een Europese prijsverlaging was bij het rechte eind. Sony Benelux prijst de PlayStation 4 vanaf 21 oktober op 349 euro.

Dit komt niet uit de mond van de Japanse fabrikant zelf, maar van de Nederlandse webshops die de nieuwe prijs al doorgekregen hebben. Sony zal de prijswijziging vermoedelijk officieel aankondigen op de Paris Games Week, die van 28 oktober t/m 1 november plaats zal vinden.

De vernieuwde prijs van 349 euro geldt alleen voor de 500GB PlayStation 4. De 1TB-variant zal nu 400 euro gaan kosten, hetzij in een combinatie-pack met verschillende games als Assasins Creed: Syndicate en Uncharted: The Nathan Drake Collection.3 reacties

Ik vraag me af waarom in het geval van de PS4 vrijwel alle verkopers exact dezelfde (advies)prijs hanteren. Bij de meeste producten zie je dat er altijd prijsverschillen ontstaan en vrijwel niemand de adviesprijs vraagt.
@gop1: Dat is omdat de marge op een PS4 (Consoles in het algemeen) enorm laag is. De winkelier moet het echt hebben van de games of randapparatuur die je erbij verkoopt.
@gop1: wat donstil zegt maar ook is het dringende advies van sony om zich aan de advies prijs te houden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).