Playstation 4 overal uitverkocht. 100 nieuwe games in 2014

Playstation 4 dozen
Een Playstation 4 bemachtigen is momenteel een olympische sport op zich. De console is vrijwel overal ter wereld uitverkocht. Maar er zijn nieuwe voorraden in aantocht, zo heeft Sony laten weten. Tijdens een besloten media-bijeenkomst heeft Sony tevens aangekondigd dat er dit jaar zo’n 100 nieuwe titels voor de PS4 zullen verschijnen.

Verder werden er wat statistiekjes gepresenteerd:

  • Zo gamen alle PS4 gamers bij elkaar opgeteld gemiddeld zo’n 34 miljoen uur per week.
  • Daarnaast wordt de console 50 miljoen uur per week gebruikt voor z’n multimedia-functies.
  • Tot nu toe zijn zo’n 48 miljoen screenshots gedeeld.
  • Totaal is 1,7 miljoen uur video bekeken via Twitch en Ustream.

Wat heb je aan deze informatie? Geen flauw idee!

Opvallend is wel dat 90 procent van alle PS4 consoles verbonden is met het internet. Het duurde bij zijn voorganger drie jaar voordat 70 procent van alle consoles online waren. PS4 gamers hebben tot nu toe al 172 miljoen uur online gespeeld.

De verkoop van Playstation Network kaarten ligt 120 procent hoger dan vorig jaar. De PlayStation Plus inschrijvingen sprongen met 90 procent omhoog sinds de lancering van de PS4. Meer dan de helft van alle PS4 gamers heeft zich ingeschreven.

Call of Duty: Ghosts, FIFA 14 en Battlefield 4 zijn de verkooptoppers en Assassin’s Creed 4: Black Flag, Don’t Starve en NBA 2K14 zijn meest populair voor Remote Play met een PlayStation Vita. (via: vg24/7)

Nog geen reacties

  1. Hoop dat de PS4 snel een keer gewoon te koop is in de winkel. Kom op man wat is dit nou. Volgens mij kunnen ze makkelijk die PS4’s leveren, maar houden ze aantallen achter om ”schaarste” en dus ook ”gewildheid” te creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *