PlayStation 5

PlayStation 5: kleuren en collectors editions [renders]

PlayStation 5

Wederom helpen de fans PlayStation 5 alvast op weg. Wat vind jij van deze designs?

Inmiddels heeft Sony de officiële foto’s van de PlayStation 5 met bijbehorende accessoires gedeeld. Ook weten we welke games met de PS55 gaan debuteren. Fans vragen zich af of er fan-edities komen en of de PS5 ook in andere kleuren verkrijgbaar zal zijn. Sony hult zich in stilzwijgen, dus kruipen de fans weer achter de tekentafel.

PlayStation 5 zwart

Een van de meest voor de hand liggende varianten van de PS5 zal een zwarte editie zijn. Inmiddels zijn de eerste fan-edities al verschenen. Ondanks het logo gebruik hebben we het hier dus (nog) niet over een door Sony bevestigde versie.

Ook ontwerper Alexandre Touguet maakte een serie ontwerpen van de PS5 en accessoires in zwart, maar dan in twee kleuren. Deze kun je hier bekijken.

PlayStation 5 Cyberpunk 2077 fan editie

Een andere traditie is het uitgeven van speciale fan-edities van de console rondom bepaalde games. Dit inspireerde een andere ontwerper, XboxPope, tot het maken van bijzondere fan-edities op basis van games die bevestigd zijn voor de PS5. Ook dit zijn dus renders.

PSS5 Horizon Forbidden West fan-editie

Een andere render van de hand van deze kunstenaar is gebaseerd op een ander debuut-spel, Horizon Forbidden West. Ook deze delen we graag.

PlayStation 5 Ghost of Sushima fan-editie render

Voor laatste render heeft hij zich laten inspireren door een andere game, Ghost of Sushima. Ook deze bewerking valt, aan de reacties te lezen, bij veel gebruikers in de smaak.

Sony zelf komt op dit moment nog niet verder dan de opmerking dat er naast de nu gepresenteerde variant nog veel bijzondere kleuren en edities zullen volgen. Uiteraard zijn we benieuwd, maar als ze in deze lijn liggen doen ze veel fans een plezier.

Hoe het gamen op een PS 5 eruit ziet kun je alvast zien in deze videovergelijking van Gran Turismo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *