PlayStation 5 en PlayStation 5 digital edition

PlayStation 5 pre-order gemist? Vandaag kan jouw dag zijn

PlayStation 5 en PlayStation 5 digital edition

Als je de eerste PlayStation 5 pre-order periode hebt gemist, zou je vandaag geluk kunnen hebben.

Vorige week kon je voor het eerst een pre-order voor de PlayStation 5 plaatsen, maar dat ging nog niet zo makkelijk. De next-gen console van Sony was binnen enkele minuten uitverkocht. De concurrerende Xbox Series X deed het nog beter, mede vanwege Sony’s eigen blunders. Maar er is waarschijnlijk goed nieuws als je de PlayStation 5 de eerste ronde hebt gemist.

PlayStation 5 pre-order

Als je de PlayStation 5 pre-order-periode gemist hebt, dan zou je vandaag geluk kunnen hebben. Sony beloofde vorige week meer consoles beschikbaar te stellen. Nu bevestigen meerdere retailers dat ze inderdaad meer PlayStation 5 consoles kunnen verkopen. Onder andere het Amerikaanse GameSpot en de Britse tak van Amazon hebben gemeld dat een PlayStation 5 pre-orderen weer mogelijk gaat zijn. Grote Nederlandse verkooppunten als Bol.com en Amazon.nl hebben nog niets laten weten.

Geduld is een schone zaak

Dan nog is geduld natuurlijk een schone zaak. Al komen er meer PlayStation 5 consoles beschikbaar voor pre-order, dan nog is de kans dat je er eentje te pakken krijg klein. Zoals bij iedere wisseling van een console-generatie ontstaat er direct een stormloop op de spelcomputers.

Als de eerste grote lichting PlayStation 5’s binnen een kwartier was uitverkocht, dan zal de tweede noodvoorraad ongetwijfeld binnen luttele minuten op zijn. Het is daarbij niet duidelijk hoeveel PlayStation 5’s Sony heeft vrijgegeven.

Uiteindelijk zou ik gewoon wachten tot de release op 12 november en dan rondbellen welke winkels een fysiek exemplaar hebben. De kans dat je de console immers op tijd binnen krijgt (tenminste bij Amazon) is klein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *