Playstation laat je iedere maand een gratis game kiezen

Playstation laat je iedere maand een gratis game kiezen
Van Sony mogen Playstation-Plus-abonnees voortaan zelf kiezen welke game er gratis wordt weggegeven.

Vote to Play

De Japanse techgigant heeft gisteravond een nieuwe manier uitgerold om aan gratis games te komen via Playstation Plus, de betaalde abonnementsdienst van Sony’s console. Het heet Vote to Play en iedere maand krijgen Plus-gebruikers nu een selectie games voorgeschoteld waarop kan worden gestemd. De game met de meeste stemmen is de volgende maand gratis te downloaden. De resterende games uit de stemronde worden vervolgens tegen een gereduceerde prijs aangeboden (vermoedelijk maar tijdelijk, maar toch, korting is korting).

PS4 & PS3

Het is nog niet bekend of Sony iedere maand verschillende games aanbiedt met Vote to Play. Wel weten we dat het om games uit de Playstation 4-, Playstation 3- en de PS Vita-collectie gaat. De winnende games worden toegevoegd aan de zogeheten Instant Game Collection. Je kunt de gratis spellen spelen zolang je een Playstation-Plus-abonnement hebt.

3 reacties

  1. Wat we nu doen is betalen voor PSN plus om online te kunnen spelen als belangrijkste feature. Dus er wordt al voor betaald. Als je voor dezelfde prijs een ‘gratis’ game krijgt, en er niet meer voor betaald is het eigenlijk toch gratis.

    Maar ik begrijp wel wat je bedoelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *