Pocket-synth: een combinatie van Kraftwerk en Nintendo

Pocket-Operator
Deze kleine synthesizer voor in je broekzak combineert het maken van muziek met het spelen van simpele videogames. Een ultiem hebbeding dus, voor een schappelijke prijs.

De Pocket Operator-lijn van pocket synthesizers doet meer dan muziek maken. Boven de knoppen is namelijk een klein monochroom LED-scherm aanwezig, dat je vroeger ook tegenkwam op de Game & Watch spelcomputers van Nintendo in de jaren 90.

De spellen die kunt spelen op de drie verschillende versies draaien allemaal om muziek, en het behouden van het ritme. Zo is er een game in een fabriek en een in een duikboot.

Pocket-Operator

Drie versies, drie spellen
Je kunt kiezen uit drie verschillende modellen, de PO-12 ‘Rhythm’ drummachine, de PO-14 ‘Sub’ bas synthesizer en de PO-16 ‘factory’ melodie editie. Bij alle drie heb je de keuze uit 16 geluiden en 16 extra effecten om je eigen composities te maken. In de achterkant van de synthesizer klik je twee AAA batterijen.

Het leuke aan de Pocket Operators is misschien nog wel de prijs van 59 euro, wat het een prima cadeautje maakt. Alleen voor het uiterlijk zouden we het al overwegen, al neemt je hipster-status wel flink toe als je in het openbaar een spelletje speelt op deze klassieke muziekconsole.

Bestel je eigen Pocker Operator voor 59 euro via deze link.

Pocket-Operator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *