PokeLand: de échte successor van Pokémon GO?

Pokeland
Nintendo probeert het nog een keertje.

Niantic en Nintendo hadden vorig jaar een absolute hit te pakken met het razend populaire Pokémon GO, dat voor het eerst Pokémon op onze smartphones toverden. Hoewel de piek in populariteit al een tijdje achter ons lijkt te liggen, worden die-hard fans nog altijd gemotiveerd om door te spelen dankzij allerlei toffe updates.

Voor spelers die een nieuw Pokémon avontuur willen starten, komt Nintendo binnenkort met Pokeland. Het spel lijkt wat afgekeken te hebben van Pokémon Rumble, een serie die gestart is op de originele Wii. Spelers kunnen met elkaar de strijd aangaan op enkele verschillende eilanden, en natuurlijk ook Pokémon trainen en verzamelen.

Het is nog niet bekend hoeveel content de uiteindelijke versie van Pokeland krijgt, aangezien op 9 juni de eerste Android-only alphaversie uitkomt in Japan. Toch lijkt het spel op het eerste oog erg interessant, waar onder andere zes eilanden met 52 podia, 134 Pokémon en 15 levels om in te duelleren in een speciale Champion Tower aanwezig zijn.

Pokeland info

De 10.000 inschrijfplekken in Japan waren dan ook enorm snel ingevuld. Hoewel Nintendo nog niets bekend heeft gemaakt over een release in andere regio’s, is de kans groot dat bij een succesvolle testfase Pokeland ook onze kant op komt. Tot die tijd zullen we het moeten doen met screenshots en video’s van testers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *