Pokémon GO: deze legendarische Pokémon kun je nu vangen

Auteur: , Geen reacties
Legendarische Pokémon nu te vangen

Haal de Poké Balls maar uit je broekzak.

Het hing al een tijdje in de lucht, maar Niantic heeft vandaag het startschot gegeven voor de jacht op Kyogre. De legendarische Pokémon van de derde generatie is te vinden bij Gyms in Pokémon GO Raid Battles. In december al maakte de ontwikkelaar ons warm voor het monster op promo’s en andere evenementen.

De legendarische Pokémon Groudon bewandelde eergisteren de tegenovergestelde weg en is niet meer te vangen. Kyogre is alleen maar te vangen als je samenwerkt met andere spelers. Heb je de legendarische Pokémon verslagen, dan krijg je daarna pas de mogelijkheid om deze met je lading Poké Balls te vangen.

Wil je Kyogre vangen, dan heb je tot en met 14 februari de tijd. Daarna zal deze ook verdwijnen. De kans is aannemelijk dat na Kyogre Rayquaza zal volgen, de derde legendarische Pokémon uit generatie III. Rayquaza ken je wellicht al van Pokémon Emerald voor de GameBoy Advance.

Dit weekend is het voor Pokémon GO fanaten sowieso feest. Wereldwijd organiseert Niantic namelijk een speciale Pokémon GO Community Day. Het evenement duurt van 11:00 tot 14:00 (Nederlandse tijd) in lokale parken en geven trainers de mogelijkheid om speciale monstertjes te vangen en dubbele XP. Ook andere unieke items en een surfende Pikachu zijn aanwezig.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).