Pokémon GO: Flink aantal nieuwe Pokémon toegevoegd

Auteur: , Geen reacties
Daar zijn ze dan!

Niantic rolt de nieuwe generatie langzaam uit.

De rage uit de zomer van 2016 (die nog steeds hartstikke populair is) heeft vandaag een flinke toevoeging gekregen. We wisten al dat de vierde generatie monstertjes eraan zat te komen, maar een release datum bleef tot dusver uit.

Nu druppelen de eerste Pokémon dus de augmented reality-wereld van Pokémon GO binnen. Hoewel de vierde generatie maar liefst 107 verschillende nieuwe wezens en evoluties bevat, zijn ze niet direct allemaal beschikbaar. Afgezien van een melding dat er inderdaad nieuwe Pokémon zijn toegevoegd, laat Niantic niets specifieks weten.

Reddit is dan natuurlijk het antwoord. Op het forum-platform worden een hoop bezichtigingen van nieuwe wezens gemeld, waaronder: “Turtwig, Grotle, (Torterra
evolution only), Chimchar, Monferno, (Infernape evolution only), Piplup, Prinplup, (Empoleon evolution only), Starly, Staravia, Staraptor.” Daarnaast zijn er een paar wezens die alleen in speciale gebieden lijken te spawnen; het zuidelijk halfrond is twee extra Pokémon rijker.

Verder hint Niantic naar de komende lichtingen van de vierde generatie Pokémon, die in de komende weken uit zullen komen. Ook zou er een uitbreid-feature naar de game komen waardoor je meer monstertjes zou kunnen meenemen. Tot slot werden een aantal elementen gebalanceerd in een recente update, waardoor de spawn-kansen van Pokémon wat veranderen en ze al dan niet minder snel tevoorschijn komen bij goed/slecht weer.

Ondertussen is Nintendo hard bezig om hun aankomende franchise, de Pokémon: Let’s Go-reeks, te koppelen met de smartphone-game. Dit mysterieuze wezen kun je bijvoorbeeld alleen maar krijgen via die Nintendo Switch-game om hem vervolgens te kunnen overzetten naar de smartphone-game.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).