Pokémon GO Halloween bonus: vang nieuwe Shiny Pokémon

Auteur: , 1 Reactie
Pokemon GO Halloween derde generatie

Wees er snel bij, want deze surprise van Niantic duurt niet lang meer!

Geloof het of niet, maar Pokémon GO is nog steeds razend populair. Mede door de vele vernieuwingen die Niantic doorvoert, blijft het spel interessant voor spelers. Zo ook het speciale Pokémon GO Halloween event. Speciale Ghost-Pokémon zijn tijdelijk erg in trek in de augmented reality-wereld. De nieuwe update brengt echter nog meer nieuwe monsters met zich mee.

De afgelopen dagen was de Shiny-variant van Sableye te vangen in de smartphonegame. Niantic meldt dat vanaf nu de Shiny-versies van Shuppet, Banette, Duskull en Dusclops ook te vangen zijn. Hoewel deze figuurtjes ook na het Halloween event te vangen zijn, komen ze tot eind 2 november relatief veel vaker voor.

Ook is de legendarische Pokémon Suicune niet meer beschikbaar in Europa na de laatste update. In plaats daarvan kun je de jacht openen op Raikou, misschien wel een van de mooiste Pokémon ooit. Raikou is te vangen tot aan het eind van deze maand.

Aangezien de Ghost-Pokémon van het Halloween-event al van de 3e generatie Pokémon zijn, is het afwachten wanneer de rest van deze generatie te vangen zal zijn in het spel. Tot die tijd zul je al deze monstertjes alleen kunnen vangen in Pokémon Ruby en Sapphire.1 reactie

Verdomme, dan heb ik een master ball nodig om Raikou te vangen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).