Pokémon GO Halloween: nieuwe generatie komt eraan

Pokemon GO Halloween derde generatie
Wij kunnen niet wachten op het begin van dit Amerikaanse griezelfeestje.

Een tijdje geleden meldden we al dat Pokémon GO speciale events organiseert rondom 31 oktober, de dag waarop heel de Verenigde Staten verkleed gaat als zijn of haar favoriete engnek. Volgens onze vriendelijke ‘code miners‘ van Reddit staat er echter veel meer gepland dan enkel wat speciale events door Niantic.

De ontwikkelaar heeft namelijk de laatste Pokémon GO-versie voorzien van broncode die erop wijst dat de derde generatie Pokémon heel dichtbij is. Er is namelijk een nieuw startscherm ontdekt waar enkele Pokémon van het Bulbasaur-Charmander-Squirtle-tijdperk op afgebeeld staan.

De eerste hints waren al eerder gevonden in augustus, maar deze informatie toont aan dat de 135 monstertjes dichterbij zijn dan ooit. Het nieuwe startscherm is volgens de code miners van Reddit namelijk in Halloween-stijl. Een release in de aankomende weken ligt dan ook in de lijn der verwachtingen

Het totaal aantal te vangen Pokémon komt na deze update uit op maximaal 383 Pokémon. Het is echter onwaarschijnlijk dat alle monsters van deze generatie in één klap te vangen zijn. Dankzij de aangekondigde Halloween-events worden spelers gestimuleerd om ook ten tijde van de derde generatie-release Pokémon te vangen. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *