Pokémon Go heeft nu ook een documentaire [video]

Pokémon Go heeft nu ook een documentaire
Het moet niet gekker worden.

De hype ligt alweer even achter ons. Sterker nog, ik ken niemand in mijn directe omgeving die Pokémon Go nog speelt. Toch is de game nog steeds genadeloos populair, zeker onder jongere kinderen. Dat Pokémon Go-gerelateerde items het nieuws halen, is te zien aan dit bericht.

De makers van het spel hebben via YouTube een mini-documentaire gedeeld. De video, die slechts een minuut duurt, is gemaakt in een BBC Planet Earth-achtige setting. Men wist zelfs Stephen Fry te fixen als voiceover. Heel even denk je een trailer te zien van een prachtige natuurfilm, tot de eerste Pokémon in beeld komt. Het filmpje is niet alleen knipoog naar Planet Earth qua stijl, maar ook qua muziek. Niemand minder dan George Fenton is verantwoordelijk voor de soundtrack van de video. Fenton is componist voor onder andere Planet Earth.

Het is eingelijk een catchy grap om een nieuwe feature onder de aandacht te brengen. Het spel beschikt sinds een nieuwe update over dynamische weersomstandigheden. Het maakt de game nét even wat leuker. Bekijk de video hieronder en laat je even meeslepen in de wereld van Pokémon.

[gv data=”eMobkagZu64″][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *