Pokémon GO update: live weersysteem en 50 nieuwe Pokémon

Pokémon Go-ongelukken gepaard met miljoenen aan schade's
Voor de echte fanaten is er de aankomende weken genoeg te vangen.

Pokémon GO mag dan niet meer zo populair zijn als anderhalf jaar geleden bij haar release, maar dood is de game zeker niet te noemen. Ook in Nederland zijn er maandelijks nog duizenden trainers actief. Niantic heeft hen de afgelopen weken zoet gehouden met enkele nieuwe monsters van de Hoenn regio.

In de nieuwste update brengt de ontwikkelaar echter niet een paar, maar zeker 50 nieuwe Pokémon van deze regio naar het smartphonespel. Je droomt dus niet wanneer je binnenkort Treecko, Torchic of Mudkip tegen het AR-lijf loopt. Welke andere 47 Pokémon vanaf vandaag te vangen zijn in de game, is nog niet bekend.

Pokémon GO weersysteem

Ondanks deze vrij grote update is Niantic nog niet klaar met Pokémon GO dit jaar. De ontwikkelaar wil namelijk nog voor het einde van dit jaar haar dynamische weersysteem geïmplementeerd hebben. De spelwereld past zich hierdoor aan op het weertype waar de speler zich in bevindt. Regent het bijvoorbeeld , dan kom je meerdere Water-types tegen én zijn water-aanvallen sterker.

Verdere weerpatronen die men na de update terugvindt zijn: zonnig, sneeuwachtig, bewolkt en winderig. Het is de bedoeling dat er in de komende weken naast het dynamische weersysteem ook meer derde generatie Pokémon in het spel komen.

[gv data=”dUztYCMZYls”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *