Pokémon komt naar de Nintendo Switch

Pokken Tournament DX voor de Nintendo Switch
Het betekent rammen op de knoppen!

Er waren al wat geruchten en speculaties er een Pokémonspel naar de Nintendo Switch zou komen en dat komt er nu eindelijk aan.

Het spel waar we over praten is Pokken Tournament DX.

Voor diegene die dit spel niet kent: het is een vechtspel dat karakters uit het Pokémon universum gebruikt. In plaats van dat je op de normale manier tegen Pokémon vecht is de vechtstijl in Pokken gewelddadiger en dynamischer. Als je dus van vechtspellen zoals Street Fighter houdt, dan is Pokken Tournament DX iets voor jou.

[gv data=”ue-CBOrLnb0″][/gv]

Met het nieuwe Pokémon spel kun je natuurlijk ook gebruik maken van de features van de Nintendo Switch. Je kunt een Joy-Con controller gebruiken voor het spel, waardoor er twee spelers op hetzelfde apparaat kunnen spelen. Er is ook een optie om draadloos met andere Switch gebruikers te spelen. Ook kun je 3v3 spelen en online ranked.

De DX versie heeft ook nog eens 5 nieuwe Pokémon, waaronder Darkrai, Scizor, Empoleon, Croagunk en Decidueye.

Of er ooit nog plannen zijn om de originele RPG Pokémonspellen naar de Switch te brengen, weten we niet. Voor nu moeten we waarschijnlijk tevreden zijn met Pokken Tournament DX. Het spel zal gelanceerd worden op 22 September. (Via IGN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *