PokémonGo krijgt kerst event

Auteur: , Geen reacties
 Handig om de kerstkilo's kwijt te raken

Handig om de overtollige kerstkilo's kwijt te raken!

De maker van PokémonGo, Niantic, gaat een kerst event houden. De verwachting is dat er tenminste twee bonussen zijn voor gebruikers: XP en Stardust. Over meer bonussen is nog niets bekend.

Het is niet duidelijk of Niantic deze keer ook een golf van Snorlaxen loslaat op het spel. Maar het zou wel grappig zijn, gezien al het eten dat we verorberen op 25 en 26 december.

Even ging het gerucht dat er nieuwe Pokémon van gen 2 gereleased zouden worden, maar volgens een insider bij Niantic blijft het de planning om de nieuwe generatie begin 2017 uit te brengen.

Met de speciale events, waarbij spelers meer XP en Stardust krijgen, probeert Niantic spelers aan zich te binden. Verder zijn de events vaak wanneer jongeren vrij van school zijn, omdat ze dan meer tijd hebben om aan het spel te besteden.

Kun je nou niet wachten op het event, dan kun je misschien vast tips lezen over hoe je weer verslaafd wordt aan PokémonGo of hoe je makkelijker de kleine beestjes kan vangen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).