Politie in Dubai gebruikt brute hoverbike (video’s)

Hoverbike
Aan financiële middelen in Dubai geen gebrek, zo blijkt maar weer eens.

In Dubai staat de politie niet bepaald bekend om haar zuinigheid. Wellicht ben je al bekend met enkele video’s en foto’s van de financieel welvarende agenten die rijden in de meest zieke wagens. Naast het asfalt veilig maken gaat de politie zich nu ook met het luchtruim bezighouden.

De agenten van de oliestad zijn over een tijdje namelijk te spotten op hoverbikes. Het vervoersmiddel is afkomstig van het Russische Hoversurf, waar we eerder dit jaar al over berichtten. In onderstaande video’s zie je waar de hoverbike allemaal toe in staat is.

Op dit moment lijkt de Scorpion 3 op het eerste gezicht niet heel praktisch: er zit namelijk een begrenzer op, waardoor de hoverbike niet boven de 6 meter op kan stijgen. Daarnaast houdt de hoverbike het op een volle lading slechts een halfuur uit, mits je rustig aan doet.

De Scorpion 3 is op dit moment te zien op de techbeurs GITEX 2017 in Dubai. Verwacht trouwens niet dat je tijdens je kerstvakantie in Dubai al dit brute beest tegenkomt: waarschijnlijk komt het eerste operationele exemplaar in 2020 naar Dubai.

[gv data=”rdK71H4AE6k”][/gv]

[gv data=”odVFa_3lmiM”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ik weet niet wat ze ermee willen gaan doen in Dubai, want als ik de video’s bekijk kun je met die snelheid van opstarten en vliegen in de tussentijd 3 banken beroven en nog even langs de McDrive voor een burgertje als crimineel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *