Politie sluit dief op in BMW via afstandsbediening

Auteur: , 2 Reacties
BMW

En een lol dat ze hadden.

Agenten in Seattle kunnen nog lang teren op dit mooie verhaal. Een BMW 550i stond in een parkeergarage in de Amerikaanse stad niet op slot. Een autodief zag zijn kans en stapte in de 5-serie. Tot zijn verbazing zaten de sleutels zelfs in het contact. De dief ging er met de BMW vandoor.

Tegen 05:00 in de ochtend keerde de tijdelijke eigenaar (hij leende de auto van een vriend) terug naar de parkeergarage, waar hij erachter kwam dat de 550i er niet meer stond. De man belde het alarmnummer en de politie nam contact op met BMW, die de auto kon traceren via GPS.

De politie ging vervolgens in samenwerking met een BMW-medewerker op de auto af. De auto stond geparkeerd in een steegje en de dief had besloten een dutje te nemen in de 5-serie. De medewerker van BMW had zelf ook een sleutel en kon zo de dief op afstand opsluiten. Agenten konden vervolgens de stomverbaasde 38-jarige autodief arresteren. De dief bleek ook nog meth bij zich te hebben en is aangeklaagd voor autodiefstal en illegaal drugsbezit. ‘Murica!2 reacties

BMW the ultimate hiding machine.
Ben je mooi klaar mee. Leen je je auto uit, laat diegene hem gewoon ’s nachts staan met de sleutels in het slot. En bedankt he!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).