Popcorn! Kijk mee tijdens een potje Fortnite

Popcorn! Kijk mee tijdens een potje Fortnite
Ben je ook zo’n gamer die er zelf niks van bakt? Soms is het vermakelijker om mee te kijken met de echte pro’s.

Een game joinen, niet als speler, maar als toeschouwer. Het kan mogelijk binnenkort met de game Fortnite Battle Royale. Dat blijkt uit een e-mail die Epic Games, de maker achter Fortnite, heeft verstuurd naar diverse spelers van het spel.

Onder meer YouTuber BlueNightEdgar heeft zo’n e-mail gehad. Volgens de YouTuber wil Epic Games een besloten evenement in het echte leven organiseren. Mensen komen bijeen om te kijken naar een groot scherm. Het is nog niet bekend wat Epic Games hier precies van plan mee is. Zo is onduidelijk of je straks Fortnite alleen meekan kijken tijdens georganiseerde evenementen, of dat je ook vanuit de huiskamer kan inschakelen tijdens een potje.

In de e-mail laat Epic Games weten dat deelnemers aan het event gratis eten en V-bucks krijgen. Het is afwachten wat Fortnite te wachten staat op het gebied van een spectator-modus. Diverse games hebben al zo’n systeem. Racespel Gran Turismo Sport organiseert regelmatig e-sport events waar toeschouwers via YouTube live kunnen meekijken. (via Fortnite Insider)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *