Illegale dienst Popcorn Time steekt toch weer de kop op.

Auteur: , 1 Reactie

De illegale dienst, die gratis films en series zegt aan te bieden, is weer in de lucht.


De illegale streamingdienst Popcorn Time is terug van weggeweest. De dienst lijkt op Netflix, met één groot verschil. Het is namelijk gratis. Daar staat tegenover dat de streamingdienst illegaal is. De aangeboden films en series op de dienst worden via Torrents binnen gevist.

Popcorn Time was de afgelopen jaren uit de lucht. Dit naar aanleiding van juridische stappen die werden ondernomen. Diverse keren ging Popcorn Time weer live, maar al gauw ging de dienst ook weer offline.

Nu is Popcorn Time sinds jaren weer terug. De makers zeggen dat het nog een beta betreft. Ze noemen het Corona Version 0.4. Nogal een smakeloze verwijzing natuurlijk. Door het coronavirus zitten veel mensen noodgedwongen thuis. Daar mikt Popcorn Time vanzelfsprekend op.

Let wel: het gebruik van Popcorn Time raden wij natuurlijk af. Om de makers van die gave films en series te steunen kun je het beste naar de bioscoop gaan en eerlijk een kaartje kopen. Of nu, zoals met de coronacrisis, netjes een abbo op een streamingdienst afsluiten. Illegaal doen om een tientje te besparen lijkt ons ook niet echt de moeite. Grote kans ook dat de dienst weer ‘down’ is voordat jij je serie hebt afgekeken.1 reactie

“ALL MOVIES ARE PULLED IN FROM THE YIFY MOVIE DATABASE”

Dat valt nog redelijk tegen.. jammer.
Ik denk dat Netflix voor mij nog meer dan voldoende bied, En daarbij hb ik een eigen Plex servertje waar af en toe iets naartoe gaat (Game of Thrones bijvoorbeeld aangezien vrienden op die manier ook elke zondagnacht een verse nieuwe aflevering hadden, minder risico dat er per ongeluk een verkeerde download tussen zit ook.)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).