Populariteit “Grand Theft Auto: Online” verre van over

Populariteit Grand Theft Auto: Online verre van over
Het online gedeelte van GTA 5 blijft in leven. En hoe.

In 2013 kwam Grand Theft Auto 5 op de markt. Rockstar Games lanceerde ook een nieuw gedeelte genaamd GTA Online. Men kon online racen, missies uitvoeren, voertuigen pimpen en diverse andere activiteiten die je kent van de single player.

Het was en is een succes. Grand Theft Auto 5 blijft niet alleen geweldig goed verkopen, ook het online gedeelte is nog steeds populair. Take-Two Interactive, de uitgever van GTA, wist te melden dat het tweede kwartaal van 2017 goed was voor de hoogste omzet ooit. Dit is te danken aan spelers die in-game content kopen met echt geld.

Rockstar komt regelmatig met nieuwe content naar GTA Online. Nieuwe voertuigen en andere content komt echter met een hoog virtueel prijskaartje. De speler kan in-game missies uitvoeren om geld te bemachtigen, maar men kan er ook voor kiezen om echt geld te gebruiken voor in-game dollars. Dit laatste wordt dus massaal gedaan. De uitgever heeft echter niet bekend gemaakt hoeveel men uitgeeft aan het spel en hoeveel mensen GTA Online spelen.

Nog geen reacties

  1. Niet zo gek, de game is gewoon verslavend leuk. Alleen het economische systeem werkt voor geen meter. Al die content als auto’s e.d. zijn belachelijk duur. Het duurt echt ultra lang voordat je ook maar iets kunt kopen. Plus, je kunt niet eens normaal meer door die stad rijden of vliegen of je wordt kapot geschoten. Dat is jammer, maar verder blijft het een classic. Echt een sterke game die nog steeds leuk is om te spelen, vooral met al die nieuwe (gratis) DLC!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *