Pornhub in Nederland, wanneer fappen we nou het meest?

Auteur: , 3 Reacties
Pornhub en Nederland, wanneer fapt Nederland het meest?

Naast de welbekende video's die je op Pornhub kan vinden, hebben ze ook een Insights pagina. Daar vind je wonderbaarlijke feiten.

Zo blijken wij op Bevrijdingsdag een onverzadigbare drang te hebben om te masturberen. Terwijl we op 31 december allemaal de computer laten voor wat het is. Vorig jaar scoorde Koninginnedag ook vrij hoog, maar tijdens de kerstdagen zitten we toch liever met onze familie aan het diner.

Pornhub en Nederland

Naast deze gegevens kan je bij Pornhub nog veel meer details achterhalen. Zo kan je ook precies bekijken wat de populairste zoektermen zijn in de 12 provincies van Nederland. Zo zien we dat de mensen in Zeeland het liefst op ‘Czech’ girls zoeken en dat de Limburgers het liefst op ‘German’ zoeken. De inwoners van Utrecht zoeken onder andere op ‘Arab’ en in Flevoland is ‘Big Ass‘ populair.

Via Pornhub kwamen we er al eerder achter dat maandag een populaire dag om te fappen is. Dat terwijl we op onze vrije dag op zaterdag liever wat anders vasthielden. Januari was de populairste maand om een bezoekje te brengen aan Pornhub, blijkbaar werkt fappen toch het beste om die donkere dagen door te komen.3 reacties

Een man fapt toch elke dag ?? ;);)
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Hahah hoe toevallig! In Flevoland wonen over het algemeen veel Antilianen, Surinamers etc, in Utrecht wonen veel ‘Arab’s’, etc. etc. No surprise

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).