Porsche Design lanceert een peperdure laptop

Porsche Design lanceert een peperdure laptop
Veel van Microsoft’s hardware partners hebben deze week nieuwe Windows 10-apparaten laten zien tijdens Computex. Maar dit apparaat is waarschijnlijk het meest exclusieve…

Het gaat om een Porsche Design laptop/tablet. Porsche Design heeft het apparaat gemaakt in samenwerking met een Taiwanees bedrijf. Volgens Microsoft beschikt de laptop over Windows Hello 2.0 en een 13,3-inch scherm. Het scherm is een touchscreen en kan bediend worden met een pennetje. Op dit moment is er niet meer bekend over het apparaat, maar het is de bedoeling dat de hybride van Porsche Design in de herfst wordt gelanceerd.

Als je interesse hebt, dan is het misschien wel een goed idee om alvast te gaan sparen. Apparaten van Porsche Design staan er namelijk om bekend dat ze NIET goedkoop zijn. Denk aan de Porsche Design Blackberry, die 1.650 euro kostte. Het lijkt er dus sterk op dat ook deze 2-in-1 voor de meeste gebruikers onbetaalbaar zal zijn.

Nog geen reacties

  1. Mijn hardeschijf van porsche design was destijds de goedkoopste met 500gb die ik kon vinden.

    Ik vind dat soort dingen altijd maar nutteloos om te designen. Ik heb het destijds op de desktop gezet en heb er nooit meer naar gekeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *