Porsche speelt de hoofdrol in deze nieuwe Playmobil-film

Auteur: , 10 Reacties
Porsche speelt de hoofdrol in deze nieuwe Playmobil-film

De eerste volledige elektrische Porsche speelt een belangrijke rol in de nieuwe Playmobil-film.

Als het gaat om speelgoed en auto’s dan maak je al gauw de connectie met LEGO. Dat ook andere merken een gooi doen naar een samenwerking met de autoindustrie laat Playmobil al jaren zien. Voor de film PLAYMOBIL: THE MOVIE is het merk een nieuw soort partnerschap aangegaan met Porsche.

Porsche speelt de hoofdrol in deze nieuwe Playmobil-film

In de animatiefilm beschikt geheim agent Rex Dasher over een witte Porsche Mission E. Van deze auto weten we inmiddels dat hij Taycan gaat heten, maar de Duitsers hebben het hier specifiek nog over het concept. Het is voor het eerst dat Porsche en Playmobil samenwerken op het gebied van film. De joint venture tussen de twee partijen gaat terug naar 2014. Sinds dat jaar komt Playmobil jaarlijks met een Porsche-speelgoedset voor kinderen.

De première van PLAYMOBIL: THE MOVIE is op 4 augustus in München. De titel is op 10 en 11 augustus te zien in het Porsche museum als onderdeel van het Porsche4Kids zomerprogramma. Het programma is gericht op kinderen van 5 tot 14 jaar oud. Vanaf 29 augustus draait de film in de bioscoop. In de weken daarna zal Porsche het doek trekken van het uiteindelijke échte product. De presentatie van de Taycan is namelijk in september.10 reacties

Dit gaat zo veel beter worden dan LEGOfilmpjes. Ik zou het liefst nog steeds in een playmobil wereld leven zelfs.
@fmgarcia: volgens mij waren/zijn er 2 soorten kinderen: legokinderen en playmobilkinderen. Ik heb zelf nog nooit met playmobil gespeeld en heb er dus ook niks mee. Lego daarentegen, vind ik nog steeds leuk. Vorig jaar als onderdeel van m’n revalidatie na een schouderoperatie een grote Lego Tecnhic set gebouwd. Dagenlang plezier aan beleefd!
Voor mij altijd Lego boven Playmobil..
@ghost: zo is dat! Lekker zelf prutsen.
@dutchdriftking: Je zou het kasteel qua oppervlakte ter grote van 2 a 3 eettafels dat ik ooit had staan moeten zien.. daar was genoeg zelf aan geprutst.
@dracae: haha als jong jochie was ik lid van de Nederlandse Legoclub genaamd “de bouwsteen”. Ik denk dat ik mij kan voorstellen wat je bedoelt, keek altijd mn ogen uit!
@ghost: Ik vond bouwen altijd het leukste.. met LEGO, Playmobil, Siku auto’s ( heb nog heel veel op zolder), maar ook karton, hout en papier mache.

Het was wel een andere tijd, want ik heb eigenlijk nooit foto’s gemaakt.
@ghost: de Lego batman film was de beste batman film van alle batman films.
Lego is zoveel beter dan playmobil.
Ah, gelukkig hebben ze nog een concept gevonden wat nog niet uitgemolken was. Lachen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).