PowerPole: selfie stick met ingebouwde accu voor je GoPro

De PowerPole is een multifunctionele selfie stick
Het lijkt er tegenwoordig sterk op dat zo’n beetje heel Nederland in het bezit is van een selfie stick. Die sticks zijn meestal niet zo heel bijzonder, maar de PowerPole is dat wel.

Wanneer je op reis bent en je niet teveel wilt meeslepen, dan is selfie stick met daarop- een GoPro ideaal. Daarnaast krijg je ook nog eens mooie beelden, mits je de stick een beetje stil houdt. De selfie stick is in zijn huidige vorm al behoorlijk populair, maar de PowerPole gaat nog een stapje verder.

Het nadeel van een GoPro is namelijk dat je er niet zo lang mee kunt filmen, want de accu houdt het niet zo lang vol. De PowerPole brengt hier verandering in. De stick bevat namelijk vijf ingebouwde GoPro-batterijen, zodat je tien uur langer kunt filmen, zonder onderweg de batterij te verwisselen.

Daarnaast hebben de bedenkers de PowerPole ook nog eens van twee USB-poorten voorzien. Hierdoor is het ook mogelijk om je telefoon op te laden met de stick. De multifunctionele selfie stick is hier te koop voor 80 euro.

[gv data=”n4NogAYvsAg”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Top, alleen kan je een gopro niet laden als hij in de waterproof behuizing zit, en dat wil je bijv met snowboarden wel..
    Toch maar 2 losse accu’s voor dat geld dan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *