Prachtige dronevideo toont Rotterdam van zijn beste kant

Dronevideo-Rotterdam
Een Rotterdammer heeft met de hulp van zijn drone een indrukwekkende video gemaakt van zijn stad, waarin alle bekende bouwwerken op unieke wijze in beeld gebracht worden.

De video van Eric van Vuuren (ex-Autoblog cameraman) gaat enorm hard op het Nederlandse internet. Hij zette zijn dronevideo gisteren pas online, maar inmiddels is hij al meer dan 50.000 keer bekeken, en dat mag ook wel. Het regent positieve reacties uit binnen- en buitenland, die de video van Van Vuuren massaal begonnen te delen. Hij zette het filmpje destijds in elkaar omdat hij dol is op Rotterdam en hij de stad graag van zijn beste kant wil laten zien.

Hometown
Daarvoor filmde hij vijftien dagen een uur lang met zijn drone bij allerlei bekende bouwwerken die Rotterdam typeren. Denk hierbij aan de Erasmusbrug, de Kubuswoningen en de Kop van Zuid. Eric is dus behoorlijk trots op zijn ‘hometown’ en na het bekijken van onderstaande video snappen we dat heel goed. Of hij hiermee de Utrechtse dronevideo van de troon stoot, is dus even afwachten.

[gv data=”2pv3DzRKnec”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *