Prachtige houten arcade maakt hebberig

Auteur: , Geen reacties

Deze arcademachine moet je hebben om diverse redenen.

Zo is het retro apparaat een aanwinst voor je woonkamer. Ik bedoel, kijk ernaar! Een andere goede reden is dat je alleen maar positieve geluiden zult horen uit je omgeving. Iedere bezoeker in je huis zal direct naar de machine lopen. Het is nu eenmaal een eye-catcher. Eén nadeel: het apparaat is (nog) niet te koop..

De creatie is afkomstig van 8Bitdo. De makers hebben het apparaat meegenomen naar Gamescom. De grootste gamebeurs van Europa vindt op dit moment plaats in Keulen. Het betreft een modern apparaat, met een flinke knipoog naar de jaren negentig. Alle stijlelementen uit deze tijd zie je terug in het ontwerp. De machine loopt op MAME. Via deze emulator is het mogelijk om oude Arcade-games te spelen. Via MAME kun je duizenden spelletjes spelen.

8Bitdo heeft niet bekendgemaakt op welke hardware de machine draait. De arcade is voor nu nog enkel een prototype, maar het bedrijf hint via Facebook dat het apparaat mogelijk in productie zal gaan.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).