Pre-order een gouden iPhone voor 70.000 dollar (video)

Auteur: , Geen reacties
iPhone X van 70000 dollar

Omdat 1159 euro voor sommige mensen nog niet duur genoeg is.

Een flinke shock gisteren voor alle Apple-fans die van plan zijn (of inmiddels waren) om de nieuwe iPhone X aan te schaffen binnenkort. Het bedrijf uit San Cupertino toonde namelijk een smartphone die was voorzien van allerlei nieuwe technische hoogstandjes, maar geeft het apparaat ook een flink prijskaartje mee.

Het kan echter nog gekker. Het bedrijf Brikk uit Los Angeles heeft namelijk nog duurdere iPhone X-modellen in de aanbieding. Tussen de prijscategorie van 7.500 en 70.000 dollar vind je vast wel een iPhone-model van goud, roségoud of platinum dat de moeite waard is, mits je natuurlijk een flinke bankrekening hebt of zo maf bent om een lening ervoor aan te vragen.

Brikk meldt dat orders die nu geplaatst worden tussen november en januari verscheept worden, afhankelijk van welk goddelijk model van plusminus 400 gram je hebt aangeschaft. Op dit moment is persoonlijke bezorging echter nog niet mogelijk in Europa.

Gek genoeg beloofde Brikk dat iedere Lux iPhone X over 512GB aan intern opslaggeheugen beschikt, maar zoveel geheugen is officieel (nog) niet beschikbaar voor het nieuwe paradepaardje van Apple. Vandaar dat het bedrijf dit dan ook terug is gebracht tot 256GB opslaggeheugen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).