Preorders Nintendo: SNES Classic Edition starten deze maand

Auteur: , 3 Reacties
Preorders Nintendo: SNES Classic Edition

Augustus is een belangrijke maand voor Nintendo-fans, zo weten we sinds vandaag. We weten nog niet precies wanneer, maar ergens in augustus kun je de SNES Classic Edition reserveren.

De SNES Classic Edition verschijnt op 29 september en bevat 21 spellen, waaronder klassiekers als Super Mario World, Super Metroid, en The Legend of Zelda: A Link to the Past. Met Star Fox 2 krijg je zelfs een game die officieel nog nooit is uitgebracht.

De vraag naar de SNES Classic Edition is hoog, zeker na de populariteit van de NES Classic Edition. Die was vorig jaar in recordtijd uitverkocht en Nintendo weigerde om extra exemplaren in productie te nemen. Destijds was het niet mogelijk om een exemplaar te reserveren, maar dat is nu anders.

Het is nog niet duidelijk wanneer de reserveringen van start gaan, maar Nintendo heeft al wel laten weten dat er op de releasedag ook gewoon exemplaren in de verkoop gaan. Daarnaast worden ook retailketens voorzien van voorraad.3 reacties

Ehm, afgelopen maanden kon je hem al in verschillende (web)winkels pre-orderen? Is dat dan iets anders?
@racert: Denk dat apparata gewoon kwakkeloos een artikel heeft overgenomen van een andere nieuwssite. Die pre-order is volgens mij voor andere landen buiten Europa, hier kon je hem een maand geleden al pre-orderen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).