‘Prijs Galaxy S9 hoger in vergelijking met Galaxy S8’

Auteur: , 6 Reacties
'Prijs Galaxy S9 hoger in vergelijking met Galaxy S8'

Helaas worden die smartphones nou nooit voordeliger.

Het is te hopen dat Apple geen nieuwe trend heeft ingezet met de iPhone X. Allemaal goed en wel dat die telefoon er is vanaf 1.159 euro, maar laten we niet doen alsof het normaal is. Toch bestaat er een kans dat de high-end reeks onder de smartphones die kant op gaan kruipen. Er is namelijk voor het eerst gesproken over de prijs van de nieuwe Samsung Galaxy S9.

De Galaxy S8 werd vorig jaar op de markt gelanceerd met een adviesprijs van 799 euro. De Galaxy S8+ was met 899 euro een stukje duurder. Daarmee was de S8 honderd euro duurder in vergelijking met de S7. De Galaxy S7 kostte namelijk 699 euro en de S7+ 799 euro. Dit trucje gaat Samsung mogelijk herhalen met de Galaxy S9.

Via Tech Radar zijn de Britse prijzen boven water gekomen. Omgerekend in euro’s gaat de Galaxy S9 straks 899 euro kosten en de Galaxy S9+ waarschijnlijk 999 euro. Met deze prijs in gedachte gaat de toekomstige opvolger van de Galaxy Note 8 qua vanafprijs waarschijnlijk over de magische grens van 1.000 euro. Yikes!6 reacties

Doei Samsung. Hallo Huawei P Smart (€ 249,00)
Toch goedkoper dan de iPhone X, dus niks ad hand
“Helaas worden die smartphones nou nooit voordeliger”
De spreiding wordt hoger. De duurste modellen worden duurder en de goedkoopste goedkoper. Je kunt tegenwoordig voor 100 euro een oké smartphone kopen; voor 250 euro zelfs een goede. Dat lukte je 10 jaar geleden niet.
Wacht een paar weekjes en hij is 30% goedkoper te vinden bij een webshop, dat gaat al jaren zo met de Samsung Galaxy S lijn.
@donstil: klopt. Al is er blijkbaar altijd een groep die niet kan wachten en gelijk het nieuwste van het nieuwste wil hebben. Wacht een paar weekjes, lees wat reviews, kijken of er bugs naar voren komen etc. en koop ‘m vervolgens met wat voordeel.
@ffw88: Precies, Early adaptors zijn in weze de idioten …

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).