Prijs Hyperkin Retron 5: 89 euro

Auteur: , 4 Reacties

De makers van de Hyperkin RetroN 5, een gameconsole met meer gleuven dan de brievenbusunit van een portiekflat, hebben eindelijk laten weten wat ze voor dit vernuftige stukje hardware vragen.

De RetroN 5 draait op een aangepaste versie van Android en speelt alle originele spellen van de NES, SNES, Genesis, Famicom, Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance, Super Famicom en Mega Drive cartridges af. PAL of NTSC, dit apparaatje slikt het en brengt de games waar je mee opgroeide straks moeiteloos naar je full HD TV.

Ook krijg je er een draadloze Bluetooth controller bij, maar echte hipsters gaan natuurlijk voor dit 8-bit-achtige retro-exemplaar.

En dan nu het goede nieuws; in Europa kost hij slechts 89 euro, en gaat vanaf 10 december in de verkoop. Hij is in de tussentijd intern nog wat aangepast om beter te kunnen koelen.4 reacties

Een kleine 3 maanden wachten, maar wel op tijd voor kerst:) can’t wait!
Erg leuk bedacht! Gaat het goed doen bij 30 plussers. Helaas ben ik een 20 plusser en dus opgegroeit met het spul dat net hierna op de markt kwam. Heb een enorme bak N64 games maar die kunnen dus nog even op hun plaats blijven staan.
OMG geniaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zelf heb ik nog een CBS coleco vision/MSX1/2/Amiga 500/1200.
Zoals u begrijpt ben ik een enorme fan van die goeie oude tijd!
Ding is inmiddels vertraagd, ze hopen de eerste units uit te leveren in Q1 van 2014
http://hyperkin.com/blog/2013/11/hyperkin-to-delay-retron-5-release/

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).