De prijs van de Motorola Moto360 is uitgelekt

Auteur: , 6 Reacties

Motorola houdt zelf de kaken nog stijf op elkaar, maar dankzij een Amerikaanse winkelketen weten we al wat de Moto360 - volgens vele de eerste fraaie smartwatch - moet gaan kosten in dollars.

De Moto360 is namelijk kort verschenen op de site van BestBuy, met een bijbehorend prijskaartje waarop ‘$ 249,99′ stond afgedrukt. Als we er vanuit gaan dat de prijs in euro’s hetzelfde is, heb je de Moto360 hier straks dus voor zo’n 250 euro. Bij de leverdatum stond ‘coming soon’. Gezien het feit dat Motorola op 4 september een onthullingsfeestje geeft, kan ‘ie nooit meer ver weg zijn. Eerder hield het bedrijf het op ‘ergens deze zomer’.

Met de listing heeft BestBuy ook meteen een sloot details en specificaties vrijgegeven. Sommigen wisten we al, maar we sommen ze toch even op: de Moto360 zal beschikken over een waterdichte kast van RVS en een processor van Texas Instruments, ondersteund door 512MB aan werkgeheugen. Het bijna-ronde display heeft een scherm van 1,5 inch met een resolutie van 320 bij 290 pixels. De Moto360 beschikt daarnaast over een hartslagmeter, een stappenteller en bluetooth 4.0. BestBuy claimt ook dat het horloge over WiFi N zal beschikken, al is niet helemaal duidelijk waarvoor dat gebruikt kan worden. Eerdere Android Wear-apparaten hadden dit niet. De Moto360 wordt draadloos opgeladen.6 reacties

Hebbon! Wel jammer van geen oled scherm.
@C6_R: wat is de reden dat je dat zo jammer vind?
@MAB: Energiezuiniger. Zwarte pixels staan dan gewoon echt helemaal uit en geven geen licht. Dan zou je de wijzers altijd aan kunnen laten zonder dat je met een zaklamp om je pols rondloopt.
@C6_R: aha oke, goed om te weten maar dan is dat idd jammer.
@C6_R: Liever een elektrowetting display. Is véél praktischer.
250 dollar, dat is een kleine 200 euro, dus reken er in amerika 20 dollar taks bij is dus bij ons normaal voor 200 euro rond dat je er een hebt (hoop ik)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).