Prijs Oppo N1 draaicamtelefoon bekend: 449 euro

Prijs Oppo N1
Oppo heeft een prijskaartje aan haar ultieme selfie-telefoon gehangen en legt hem vanaf 10 december in de digitale winkels.

Met een scherm dat 5,9 inch meet en een lengte van 17,1 centimeter is de Oppo N1 meer een phablet dan een smartphone. De schermresolutie is met 1920 bij 1080 pixels dan ook fors te noemen, evenals de accu met een capaciteit van 3610mAh. De 213 gram wegende telefoon (1,6 keer zwaarder dan een Samsung S4) is verder uitgerust met een 1,7 GHz Qualcomm Snapdragon 600, 2GB aan werkgeheugen en 16 of 32GB opslagruimte.

Touchpaneel

Bediening aan de achterkant is hot. Bovendien onvermijdelijk als je in schermgrootte alsmaar blijft groeien. Waar de LG G2 fysieke knoppen heeft, monteert Oppo achterop de N1 een soort touchpaneel met een oppervlakte van 12 vierkante cm. Oppo noemt het O-Touch.

Oppo teasde de O-Touch-functie met deze add. Clever.
Oppo N1 O-Touch

Draaicam

De meest opvallende en zichtbare feature is echter de roterende 13 megapixelcamera. Deze kan, samen met de dubbele led-flitser, 206 graden draaien. Ideaal als gewone cam, nog veel beter voor je carrière als professionele selfie-fotograaf. Of gewoon om mee te videobellen.

De Opppo N1 wordt geleverd met Android 4.2 waarover Oppo de softwarelaag Color OS legt. Er wordt echter gewerkt aan een versie met software van CyanogenMod, maar wanneer die wordt uitgeleverd is nog niet bekend.

[lg_folder folder=”Oppo/N1″ count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *