Prijsverhoging voor Samsung Galaxy Fold 4 en Flip 4

Prijsverhoging voor Samsung Galaxy Fold 4 en Flip 4

Prijsverhoging voor Samsung Galaxy Fold 4 en Flip 4

Kijk er niet gek van op als de aanstaande Samsung Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 een stuk duurder worden.

Samsung is lekker bezig met de Galaxy Z-serie. Wat begon als een probeersel is inmiddels al drie generaties op weg. Er komt ook weer een opvolger in de vorm van de Samsung Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4. Maar verwacht dat je voor deze toestellen fors meer moet gaan betalen.

Volgens OnLeaks op Twitter kiest Samsung voor een prijsverhoging met de komst van de nieuwe telefoons. Op 10 augustus heeft het Zuid-Koreaanse techbedrijf een event georganiseerd. Dan zal Samsung de nieuwe telefoons officieel aan de wereld presenteren.

Men spreekt over een prijsverhoging van zes procent. De nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 4 gaat 1.799 euro kosten, terwijl het oude model in de markt werd gezet voor 1.695 euro. Het topmodel, de 512 GB, zou zelfs een prijskaartje krijgen van 1.919 euro.

De Z Flip 3 dan. Deze smartphone werd vorig jaar in de markt gezet voor 999 euro. Zijn opvolger, de Flip 4, gaat 1.109 euro kosten. Een prijsverhoging van maar liefst 11 procent. Fors, maar dat zijn de huidige marktomstandigheden. Denk aan een hogere kostprijs, chiptekorten enzovoort. De variant met 256 GB opslag zou 1.169 euro gaan kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *