Print je eigen Nokia Lumia 3D-cover [video]

Print je eigen Nokia Lumia 3D-cover
Het Finse Nokia en MakerBot hebben verzonnen dat je je eigen 3D-cover voor de Nokia Lumia 820 kon ontwerpen en afdrukken.

Een schitterend idee dat na een actie tijdens het Mobile World Congress in Barcelona begin vorige maand geen vervolg lijkt te krijgen. Het printen van je cover klinkt ons in ieder geval leuk in de oren als een zeer interessante en nieuwe manier om je telefoon nog persoonlijker te maken.

We zouden de fabrikanten van 3D-printers echter willen oproepen om samen te werken met een merk dat ook daadwerkelijk telefoons weet te verkopen. Het wegzetten van een iPhone cover gaat nu eenmaal iets gemakkelijker dan een hoesje voor een paar Windows Phone 8 smartphones, daar zijn er namelijk (nog) niet zo veel van.

[gv data=”AyiUpTSGckQ”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Je begint een weblog over technologie in het jaar van de 3D printer en in de eerste zin schrijf je; “… een onbekend bedrijf genaamd MakerBot…”.
    MakerBot maakt absoluut niet de beste 3D printers maar heeft wel heel duidelijk een context geschapen voor het medium en is wat betreft bekendheid ongeëvenaard.
    Waarschijnlijk is het door MakerBot opgerichte platform Thingiverse je ook vreemd, dit betekend niet dat het een onbekende site is. Het is jou als auteur onbekend, dat is iets anders.

    edit: dank voor je reactie, je hebt gelijk, we hebben de tekst iets aangepast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *