Probeer de Battle Royale modus gratis in CoD: BO4

Auteur: , Geen reacties
Probeer de Battle Royale modus gratis in CoD: BO4

Dankzij een beta.

Eerder deze maand bracht Activision de bèta van Call of Duty: Black Ops uit. In eerste instantie voor de PlayStation 4 en later ook voor de PC en Xbox One. Er komt nog een derde beta aan en deze focust zich op Blackout, de Battle Royale modus van Call of Duty: Black Ops 4.

Nu heeft uitgever Activision bekendgemaakt wanneer deze derde beta gelanceerd gaat worden. Vanaf 10 september kunnen gamers op de PlayStation 4 aan de slag met Blackout. Wanneer de PC en Xbox One aan de beurt zijn is niet bekendgemaakt, maar dat zal niet lang daarna zijn. Verwacht een weekje later, net zoals bij de eerste en tweede beta.

Wat we precies van Blackout mogen gaan verwachten is niet duidelijk. Activision heeft amper details vrijgegeven van deze Battle Royale modus. Sinds de hype van games als Fortnite zijn Battle Royale-modi enorm in populariteit toegenomen. Zo populair dat zelfs mainstream games als Call of Duty de modi ontarmen.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De beta’s zijn vrijblijvend en gratis uit te proberen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).