Probeer Windows 10 gemakkelijk op je Mac met Parallels 10

Auteur: , 3 Reacties
Windows-10-Mac

Heb je een Mac maar ben je toch benieuwd naar het nieuwe besturingssysteem van Microsoft? Dan kun je Parallels 10 overwegen.

Mac-eigenaren die OS X (inclusief Yosemite) gebruiken kunnen verschillende stappen ondernemen om Windows op hun Apple-machine te laten draaien. Een daarvan is Boot Camp, en daar komt vanaf vandaag een nieuw alternatief bij. Door Parallels 10 aan te schaffen voor tachtig dollar, of een oude functie te upgraden voor 40 dollar, kun je Windows 10 dowloaden en direct vanaf je desktop opstarten.

Overstappen?
Daarna is het mogelijk om het besturingssysteem te gebruiken naast je andere Mac-programma’s. Op die manier kun je er dus snel achter komen of de vernieuwingen die Microsoft doorgevoerd heeft (bekijk ze hier) misschien de moeite waard zijn om de overstap te maken van Mac naar Windows.

De prijs van Parallels is best hoog, voor twijfelde Mac-gebruikers die gebruikersgemak voorop stellen, kan het een goede optie zijn. Kijk hier voor meer informatie over Parallels 10.3 reacties

Of je gebruikt gewoon het gratis VirtualBox

https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads

Maar ach, waarom zou een mac gebruiker windows willen draaien? Mac OSX is toch het beste en meest gebruiksvriendelijke OS? Het is natuurlijk nergens voor nodig om iets anders te draaien.
@MrSkyline: Voor sommige (boekhoud)programma’s heb je windows nodig.
@ferrari94tr: Plus deze, en dat is nog niet eens het topje van de ijsberg: http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Windows-only_software

En er draait zelfs facebook op!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).