Problemen met scherm voor 27-inch iMac

Problemen met scherm voor 27-inch iMac

Een nieuwe 27-inch iMac uit de doos halen en problemen constateren. Dat wil je niet, maar het is wel de praktijk voor sommigen.

Het is extreem vervelend als je duizenden euro’s hebt uitgegeven aan een nieuwe computer en vervolgens issues ontdekt. Op het forum van Apple zijn er diverse klanten die problemen ervaren met de 27-inch iMac. Het probleem heeft te maken met het scherm van de computer.

Op willekeurige momenten zijn er lijnen en strepen te zien op het grote display. De strepen zouden zelfs zichtbaar zijn als de computer gewoon aanstaat en niet belast wordt. De iMac zelf zou prima draaien en niet voor problemen zorgen. Kortom, een hoop vraagtekens voor klanten die deze issues ervaren.

Het probleem zou voornamelijk spelen bij klanten die een 27-inch iMac hebben met de AMD Radeon Pro 5700 XT 16GB videokaart. Vanuit Apple is er officieel nog geen reactie gekomen op het voorval. Het is daardoor ook onbekend hoeveel mensen precies zijn getroffen met deze problemen.

Het enige wat je nu kunt doen is contact opnemen met Apple als je problemen ervaart. Er bestaat echter geen garantie dat het issue met een vervangend exemplaar niet meer voorkomt. Eerst moet Apple gaan uitzoeken waar deze problemen vandaan komen. (via Appleinsider)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *