Problemen Windows 10 Pro: deze melding moet je negeren

Auteur: , 2 Reacties
Windows 10

Het heeft betrekking op de licentie.

Stel, je werkt met Windows 10 Pro en opeens krijg je een melding dat de licentie niet is geactiveerd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, maar wel de werkelijkheid voor diverse Windows 10 Pro-gebruikers.

De melding heeft te maken met een probleem van Microsoft op de activatieserver. Het Amerikaanse technologiebedrijf laat weten dat problemen zich kunnen voordoen in Japan, Korea, de Verenigde Staten en andere landen.

Microsoft adviseert gebruikers de melding te negeren en door te werken op de huidige versie van het besturingssysteem. Het systeem functioneert niet anders dan je gewend bent. Er verschijnt alleen een watermerk in beeld. Microsoft verwacht het probleem uiterlijk binnen één of twee werkdagen opgelost te hebben. Zowel beta-testers, als reguliere gebruikers krijgen met de melding te maken. Zelfs wanneer de laatste grote Oktober-update is gedownload.

Microsoft has just released an Emerging issue announcement about current activation issue related to Pro edition recently. This happens in Japan, Korea, American and many other countries.I am very sorry to inform you that there is a temporary issue with Microsoft’s activation server at the moment and some customers might experience this issue where Windows is displayed as not activated.

Our engineers are working tirelessly to resolve this issue and it is expected to be corrected within one to two business days.2 reacties

Dat watermerk is schijtirritant.
ik had er ook last van, opnieuw geactiveerd en klaar…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).