‘Productie iPhone 6s loopt 2 weken vertraging op’

Productie iPhone 6s 2 weken vertraagd
Apple ligt op schema voor de lancering van de nieuwe iPhone 6s en de iPhone 6s Plus. De productie wordt eind augustus flink opgeschroefd, zodat er genoeg toestellen op voorraad zijn voor de lancering in september.

Dat onthulde analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities vandaag. Het was in eerste instantie de bedoeling om de productiefaciliteiten al halverwege augustus flink te laten draaien, dus er is sprake van enige vertraging. Dat zou volgens KGI echter geen effect hebben op de beschikbaarheid van het toestel, dat dus gewoon in september in de winkels ligt.

KGI weet verder te melden dat Foxconn de overgrote meerderheid van de iPhones zal produceren. Het bedrijf maakt 60 procent van alle iPhone 6s-toestellen, terwijl de iPhone 6s Plus exclusief door Foxconn gemaakt wordt. Er gaan dan ook geruchten dat de iPhone 6-productie al is teruggeschroefd, terwijl de werknemers van Foxconn zich kunnen voorbereiden op een periode vol overuren.

Eén reactie

  1. Ach God, laten we nu ook maar gaan wachten op de ‘gelekte’ ultra geheime foto’s.

    Er wordt altijd een schaarste gecreeerd en van alles lekt er altijd naar buiten. De internet media zorgt zelf (en vooral gratis) voor marketing en natuurlijk de hype die daarbij hoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *