Protip: val niet in slaap met een iPhone op je borst

Auteur: , 6 Reacties
brandwond

Even internetten op je smartphone voordat je gaat slapen is leuk, maar kan ook een brandwond van 12cm opleveren.

Dionne Baxter viel in slaap met een opladende iPhone op haar borst en ondervond al snel waarom je dat beter niet kunt doen. ’s Nachts werd de Britse wakker met een joekel van een brandwond op haar linkerborst, die veroorzaakt werd door de kokend hete iPhone. In een gesprek met de Sun vertelt Baxter over haar traumatische ervaring.

“Ik wilde mijn iPhone meteen wegleggen, maar kon hem niet aanraken omdat hij zo warm was. Stel je voor dat mijn dochtertje bij me in bed had gelegen, dan had haar gezicht nu verminkt kunnen zijn geweest.”

In onderstaande video kun je een aantal foto’s zien van het brandmerk die de iPhone 4 achterliet. Let wel op, sommige foto’s kunnen schokkend zijn.6 reacties

attention whore (plural attention whores)
1.(derogatory, vulgar, idiomatic) An individual that routinely solicits attention through inappropriate tactics and provocation

Synonyms
drama queen
Ik vind haar domheid schokkend…

Gaat GB de USA achterna met “hmm eens kijken hoeveel poen ik kan losmaken bij de fabrikant” ?

Zum kotzen sagen wir hier.
Dat krijg je als je een brakke neplader gebruikt. Niet zeiken, next!
@MrSkyline: Gewoon een degelijk apparaat aan die brakke neplader hangen, dan was er niks gebeurd, kortom alles waar geen appel opstaat die door ratten besnuffeld is. En nu ga ik slapen met mijn opladende 100% belastte HTC op de borst, welterusten.
Voice generator voice over maakt het filmpje extra geloofwaardig. Maar goed, ik vraag me af of ze een originele lader heeft gebruikt.
ben ook al op men smartphone in slaapgevallen en dan wakker worden van de trilbatterij maar geen brandwonden gekregen…maar ja ik gebruik dan ook een Android toestel, misschien ligt het daar aan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).