‘PS 4.5’ in aantocht

Auteur: , 4 Reacties
Playstation

PS 4 games spelen met betere graphics. Binnen een paar maanden is het mogelijk.

Volgens de geruchten, althans. Anonieme bronnen melden de komst van de nieuwe console aan de Wall Street Journal, dat altijd een blik betrouwbare anonieme bronnen beschikbaar lijkt te hebben als het op tech-nieuws aankomt. Als verwachte release wordt ‘voor oktober’ aangegeven.

De PS 4.5, zoals hij op de Playstation-kantoren genoemd wordt, maakt het mogelijk om je PS 4 games in 4K te spelen. Momenteel moet je het als PS 4 bezitter met full hd doen. Een belangrijke reden om op 4K over te schakelen ligt uiteraard in de komst van PlayStation VR. Ondertussen kun je op beide spelcomputers wel gewoon precies dezelfde games spelen, dus buiten de verbeterde beeldkwaliteit is er geen reden om over te stappen.4 reacties

Dus eerder een PS4.4k ;)
kunnen ps4 bezitters em dan ook laten upgraden, of is sony zo’n enorme cashgrabber dat je em maar op marktplaats moet slingeren en de nieuwe kopen?
@gwnbmw: Wat denk je zelf ? Je hebt dan gewoon pech.
Net als met het uitkomen met een nieuwere smartphone bijvoorbeeld, dan zie je dat bepaalde nieuwe features (en software) niet draaien op jouw oudere model.

Zo werkt dan nou eenmaal met consumenten electronica.
4K content displayen !! Niet 4K spelen …
Met andere woorden nog niet zo heel spannend aangezien die content minimaal is en een beetje SmartTv deze reeds streamed vanaf Netflix, youtube, etc.

Het VR gebeuren moeten we nog maar zien. De resolutie is nog lang niet hoog genoeg en zal mijn inziens niet direct voor een hype en must have zorgen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).