PS4 games kopen in de winkel: dit gaat voortaan anders

Auteur: , Geen reacties
PS4 games kopen in de winkel: dit gaat voortaan anders

Sony heeft een wijziging op de planning staan.

Wellicht ben ik wat ouderwets ingesteld, maar een game ‘fysiek’ kopen in de winkel geeft toch wat meer voldoening in vergelijking met een digitale aanschaf. Geniet er nog maar van, want in de toekomst gaat alles over op digitaal en zullen fysieke games verdwijnen.

Zover zijn we gelukkig nog niet, maar Sony heeft wel een wijziging doorgevoerd betreft de verkoop van PS4-games in de winkel. Het zal niet langer mogelijk zijn om in een winkel digitale codes te kopen voor PS4-games. Per april gaat de maatregel in. Bestaande codes worden door Sony gedeactiveerd.

Dit betekent dat digitale games voortaan alleen nog maar gekocht kunnen worden via de PlayStation Store en niet langer met een code. DLC en seizoenskaarten voor games blijven nog wel via digitale codes werken.

Wie toch digitaal games wil kopen zonder gebruik te maken van bijvoorbeeld een creditcard kan gebruik maken van PlayStation tegoed kaarten in de winkel. Dat blijft wel mogelijk. Deze bonnen zijn er in onder andere 10, 20, 40, 50, 60 en 100 euro. Een digitale code dient vervolgens ingevoerd te worden in de PS Store en het geld zal aan je digitale portemonnee toegevoegd worden.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).