PUBG werkt aan een nieuwe vette modus

PUBG werkt aan een nieuwe vette nieuwe modus
Laat maar komen.

De makers van PlayerUnknown’s Battlegrounds zitten niet stil. Ze blijven constant vernieuwen, wat het multiplayerspel fris en leuk maakt. Op dit moment experimenteert men met een gloednieuwe modus genaamd War Mode.

In War Mode krijgen spelers een submachine wapen. Doel is om de vijand uit te schakelen, echter, wanneer een speler sterft zal deze respawnen. Men moet namelijk zo snel mogelijk tot 80 punten zien te komen. Het team dat het eerste 80 punten weet te verdienen, wint. Deze vorm van Death Match is echt voor gevorderden spelers. Als rookie zal het lastig zijn om je draai te vinden. Bovendien kunnen jouw deaths kostbare punten verspillen. Voorkom frustratie van je team en begin aan War Mode als je PUBG al een beetje onder de knie hebt.

War Mode is op dit moment alleen beschikbaar op custom servers. Deze servers worden gehost door partners van PUBG op Windows PC’s. De ontwikkelaars willen de modus ook naar de reguliere servers gaan brengen door middel van events.

Naast dit nieuws hebben Brendan Greene en Larry Hryb bekendgemaakt dat de Xbox One versie van PUBG binnenkort een tweede map gaat krijgen. Miramar, zoals de map heet, komt in mei naar de Xbox One. Op dit moment kunnen spelers op de Microsof-console enkel spelen op de map Erangel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *