Punch-hole Samsung Galaxy Note 10 brengt deze feature terug

punchholes samsung galaxy s10
Als je hem nu al te erg mist hebben wij alvast een oplossing.

Dat de notch lelijk en onhandig is zal een groot gedeelte van de smartphoneliefhebbers beamen. Een goed alternatief vinden is echter nog niet zo makkelijk. Een van de populaire oplossingen is de zogenoemde ‘punch hole’. Hiermee worden de camera en sensoren die je aan de voorkant van jouw toestel nodig hebt verborgen in een gaatje in het scherm. Inderdaad, een stuk esthetischer, maar ook deze oplossing brengt zijn eigen problemen met zich mee.

Een van die problemen is het feit dat je nu de LED-indicator kwijt bent die zo handig aangeeft of je een gemist gesprek of bericht hebt. Dit is uiteraard niet handig, dus volgens geruchten brengt Samsung hier met de Samsung Galaxy Note 10 een oplossing voor. Op basis van eerder ingediende patenten verwachten kenners dat zij een LED-ring om de punch hole zullen assembleren. De ring gaat dan fungeren als LED-indicator.

Nu kan het natuurlijk zijn dat je niet wilt wachten tot Galaxy Unpacked om te zien of de geruchten kloppen. Het kan ook dat je helemaal geen Samsung Galaxy Note 10 wilt, maar een andere smartphone met punch hole hebt. Ook in dat geval zijn er oplossingen.

Deze bereik je alleen niet met patenten of een leuk kleurtje, maar met handige Apps. Door een keuze te maken uit een aantal veel gebruikte Apps kan jij zelf kiezen of de ring alleen een indicator voor een lege batterij of ook voor gemiste gesprekken en berichten wordt.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *