Pure: nieuwe app om razendsnel een vluggertje te scoren

Pure
Online daten zonder rompslomp, met als enige doel het vliegensvlug scoren van een sekspartner. There’s an app for that!

Althans, daar is bijna een app voor. De makers van dit stukje coïtus-software, de Oost-Europese Roman Sidorenko en Alexander Kukhtenko, wachten namelijk nog op goedkeuring van de App Store. Als ze met hun applicatie ‘Pure’ worden toegelaten, en ze een een database van gebruikers weten op te bouwen, zou het in theorie uiterst gemakkelijk moeten zijn om een sekspartner te scoren.

Zo werkt het

Na het aangeven van je voorkeuren (man/vrouw zoekt man/vrouw) laat de app meteen potentiële sekskandidaten in je buurt zien. Louter op basis van een profielfoto kun je gebruikers een verzoek sturen, die de ontvanger dan ook louter op basis van jouw profielfoto kan aannemen met ‘Okay’ of afslaan door op ‘No way’ te drukken. Onbeantwoorde uitnodigingen worden na een uur automatisch verwijderd.

Pure seks-app

Klinkt simpel, maar vooral ook een beetje creapy. Zoals gezegd ligt de app nog niet in de App Store van Apple, en een Android-versie is nog zo’n twee maanden van een lancering verwijdert. Daarnaast is het nog maar de vraag of het puriteinse beleid van apple dergelijke hookup-apps met een risicorandje wel wil toelaten.

Tot die tijd hebben dit filmpje van de makers van Pure, die waarschijnlijk net zo bizar is als de app zelf.

[gv data=”5Hl6HC0TINw”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Dayum, dit is wel heel direct. In wat voor schijnwereld leven die Roman en Alexander dat ze denken dat dit aanslaat bij vrouwen?

    *hoopt ondertussen dat het aanslaat bij vrouwen*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *