Puzlook: 5 cameralenzen en een schuifpuzzel voor je iPhone

Puzlook
Ingezoomde foto’s maken met je smartphone is meestal geen succes, dus is het hoog tijd om te upgraden met dit iPhone-hoesje dat vijf lenzen combineert middels een klassieke schuifpuzzel.

Of het opmerkelijke design van de Puzlook praktisch is, laten we even in het midden, maar het lost wel het probleem op van losse lenzen die je constant op je telefoon moet schroeven. Als je besluit dat een foto wel wat extra’s kan gebruiken schuif je één van de vijf lenzen naar boven, waarna je hem vastklikt over de originele cameralens van je iPhone.

Extra standaard
Als je dus een beetje handig bent op het gebied van schuifpuzzels, dan is dit een prima manier om een groothoek-, macro-, telefoto- en fisheye-lens aan je smartphone toe te voegen. Ook handig: op de achterkant van de Puzlook zit een uitklapbaar stukje zodat je jouw iPhone rechtop kunt zetten.

[gv data=”LoDRol0_XiQ”][/gv]

Jammer genoeg past de Puzlook alleen op de iPhone 5 en 5S, en hij wordt er met deze dikke case bepaald niet mooier op. Als je de kwaliteit van je foto’s boven de uiterlijke pracht van je iPhone stelt, dan kun je hier je eigen Puzlook bestellen voor 99 dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *